ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΟΡΙΖΑ  Υπάρχουν 40 προϊόντα.

ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΟΡΙΖΑ

ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΥΛΛΟΒΟΛΑ Η ΑΕΙΘΑΛΗ ΔΕΝΔΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΟΚΑΡΠΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΕΡΑΣΙΕΣ ΡΟΔΑΚΙΝΙΕΣ, ΒΕΡΙΚΟΚΙΕΣ ΔΑΜΑΣΚΙΝΙΕΣ ΚΤΛ,ΤΑ ΓΙΓΑΡΤΟΚΑΡΠΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΗΛΙΕΣ,ΑΧΛΑΔΙΕΣ ΚΥΔΩΝΙΕΣ ΚΤΛ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΟΔΡΥΑ  ,ΠΧ ΚΑΡΥΔΙΑ ,ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ,ΦΥΣΤΙΚΙΑ  ΚΤΛ.ΤΟ &Mu...

ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΥΛΛΟΒΟΛΑ Η ΑΕΙΘΑΛΗ ΔΕΝΔΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΟΚΑΡΠΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΕΡΑΣΙΕΣ ΡΟΔΑΚΙΝΙΕΣ, ΒΕΡΙΚΟΚΙΕΣ ΔΑΜΑΣΚΙΝΙΕΣ ΚΤΛ,ΤΑ ΓΙΓΑΡΤΟΚΑΡΠΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΗΛΙΕΣ,ΑΧΛΑΔΙΕΣ ΚΥΔΩΝΙΕΣ ΚΤΛ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΟΔΡΥΑ  ,ΠΧ ΚΑΡΥΔΙΑ ,ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ,ΦΥΣΤΙΚΙΑ  ΚΤΛ.ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ .ΤΑ ΦΥΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΥΜΝΟΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΟΙΞΗ ΕΩΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Περισσότερα
ανά σελίδα

(FRUIT TREES FREE ROOTED)ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΥΜΝΟΡΙΖΩΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΩΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.Η ΤΙΜΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΑΠΟ 3.00-6.00 ΕΥΡΩ.

€3.00 €3.30
0 Σχόλιο(α)

Lycium barbarum .Για τους πολλούς είναι εντελώς άγνωστα τα Goji berry. Στον χώρο της υγιεινής διατροφής όμως, τα τελευταία χρόνια, θα έλεγα ότι είναι από τα πιο αγαπημένα φρουτάκια. Η τιμή διαμορφώνεται αναλογα με την ποσότητα.

€6.00
0 Σχόλιο(α)

Η Σχιζάνδρα  (Schisandra chinensis)  είναι ένα φυλλοβόλο ξυλώδες αναρριχώμενο φυτό ενδημικό στα δάση της βόρειας Κίνας, της Κορέας και της ρωσικής Άπω Ανατολής. Στο φυτό αρέσουν τα σκιερά μέρη, με υγρασία και καλή αποστράγγιση του εδάφους.

€12.00
0 Σχόλιο(α)

GOJI-ΙΠΠΟΦΑΕΣ-ΜΥΡΤΙΛΟ-ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΛΟ-ΦΡΑΜΠΟΥΑΖ-ΑΡΩΝΙΑ -ΚΡΑΝΙΑ-ΚΟΥΜΑΡΙΑ-ΑΓΙΟΚΛΗΜΑ ΚΑΤΣΑΣΚΑ-ΛΑΓΟΚΕΡΑΣΟ-φραγκοσταφυλλο-ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ-ιπποφαες-μυρτιλο-goji-σμεουρο-κρανια-αρωνια-λαγοκερασο-κουμαρια-αγιοκλιμα κατσατκα-SUPER FOODS.

€6.00
0 Σχόλιο(α)

Καρυδιες Chandler-Franquette(ΤΣΑΝΤΛΕΡ-ΦΡΑΚΓΕΤ) ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΕΣ,2  ΕΤΩΝ .ΥΨΟΣ ΦΥΤΩΝ 1.00-1.30μ ΜΕΤΡΑ,ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΦΥΤΟΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΝΑΚΙΟ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ.

€7.50
0 Σχόλιο(α)

ΚΕΡΑΣΙΑ-Prunus avium,CHERRY TREE Είναι φυλλοβόλο δέντρο με ύψος που φτάνει και τα 20 μέτρα.Η κερασιά καλλιεργείται για το νόστιμο καρπό της, το κεράσι, ενώ υπάρχουν και ποικιλίες που καλλιεργούνται σαν καλλωπιστικά δέντρα.Ευδοκιμεί σε διάφορους τύπους εδαφών .Ποικιλιες  ,τραγανα ,πετροκερασα,μπουρλα,γερμανικες ποικιλιες εμβολιασμενες σε γκιζελα και αγριο.

€3.00
0 Σχόλιο(α)

(Eriobotrya japonica,loquat).Το ύψος του δέντρου φτάνει τα 8 μέτρα και ο κορμός του είναι σχεδόν ευθύγραμμος.Τα άνθη της μουσμουλιάς είναι λευκοκίτρινα.Το δέντρο ανθίζει από το Σεπτέμβριο ως το Δεκέμβριο και δίνει ώριμους καρπούς από τον Απρίλιο ως το Μάι

€12.00
0 Σχόλιο(α)

ΒΑΤΟΜΟΥΡΙΑ: Το συναντούμε συνήθως σαν αναρριχώμενο φυτό. Είναι φυτό με αγκάθια. Τον πρώτο χρόνο έχει μόνο φύλλα, ενώ τον δεύτερο άνθη και καρπούς, τα γνωστά βατόμουρα.BLACKBERRY

€6.00
0 Σχόλιο(α)

Το ακτινίδιο είναι θάμνος με άνθη χρώματος κόκκινου ή λευκού.Actinidia

€12.00
0 Σχόλιο(α)

Η χαρουπιά(Ceratonia siliqua) είναι δέντρο μακρόβιο, πολύγαμο, μόνοικο ή δίοικο, ιθαγενές της Μεσογείου. ΥΨΟΣ ΦΥΤΟΥ 1.80-200Μ/ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΘΑΜΝΟΥ 1.00-1.20Μ

€8.00
0 Σχόλιο(α)

Το Ιπποφαές (Hippophae L.Rhamnus,sea-buckthorn) είναι φυλλοβόλος θάμνος που ανήκει στην οικογένεια των Ελαιαγνοειδών.Η τιμή ειναι για μεγαλη ποσότητα φυτων.

€6.00
0 Σχόλιο(α)

Αρωνια ΓΥΜΝΟΡΙΖΗ (Aronia melanocarpa, Chokeberries)το νέο "super food" στην πόλη. Ένα φρούτο που εισέρχεται στο κόσμο της υγείας των τροφίμων. Ένα φρούτο το οποίο είναι φορτωμένο με ισχυρά αντιοξειδωτικά που είναι πολύ ευνοϊκά για την υγεία μας.

€6.00
0 Σχόλιο(α)
Προβάλλονται 1 - 12 από 40 αντικείμενα